its' me.
NAME : HUSNA
AGE : BIARLAH RAHSIA
BIRTHDATE : 25/10
INSTAGRAM : @HUXSNA (So follow me)
BEST FRIEND : RAJA QURRATUL 'AIN
AGAMA : ISLAM

Assalamualaikum! My name is Husna. mungkin korang tertanya-tanya apa pasal kau buat nama huxsna? nape tak husna? Okay. sebenarnya, sebutan dia bukan huxsna tapi husna. letter 'x' tu silent. okay? macam perkataan dalam bahasa inggeris iaitu hour. sebutan dia our right? tapi ejaan dia sahaja hour.

Hobi husna ialah buat DIY. Masih bersekolah. nak tahu sekolah dimana? Biarlah rahsia. ini alam maya. kalau dedahkan identiti memang bahaya! Husna akan bukak blog sekejap-sekejap je. masa lapang.

Dalam blog husna, husna ada buat tutorial dan freebies for blog. Ha.. siapa yang masih baru dalam dunia blog, boleh tengok tutobies yang husna buat khas untuk korang ;). Sekarang husna dah kurang sikit buat tutobies. ampun tuanku. Patik tak selalu buka blog. hehehe..

Kalau korang nak tahu sejarah blog huxsnaa.blogspot.my tu, sebenarnya dulu husna ada link lain. apakah sejarah link dia? marilah kita lihat!
1.cutelittlehusna.blogspot.com
2.husnalittleworld.blospot.com
3.husnacuteworld.blogspot.com
4.husnashowtime.blogspot.com
5.husnahus88.blogspot.com
6.huxsnaa.blogspot.com (yang sekarang punya.)
Terukkan? hahaha.. Anniversary blog huxsna ialah pada 29/1 tau! hehe.. jangan lupa sambut tahun depan ;)

Sampai sini jelah kot husna membebel. nanti sembang-sembang lagi dalam blog huxsnaa.blogspot.my. okay? Sincerely,
husna a.k.a huxsna
instagram
back to home ⇨